Recreatief knooppunt 'De Drie Molens' - Stompwijk


Het ontwerp van Aannemingsbedrijf Waaijer is als beste beoordeeld door de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de gebiedsontwikkeling van recreatief knooppunt "De Drie Molens".    


In samenwerking met Houweling Architecten uit Berkel en Rodenrijs en Jos van de Lindeloof Landschapsarchitecten uit Delft is een schitterend ontwerpplan opgesteld. Het ontwerp van het gebouw bestaat uit twee in elkaar vallende druppels: aansluitend op een van de gestelde thema’s water en het andere thema veen. De in het gebouw geïntegreerde korven met veen refereren aan de rijke historie die men van oudsher met veen en turf heeft in de directe omgeving.


Op basis van de criteria duurzaamheid, ontwerp en risicomanagement heeft de beoordeling plaatsgevonden en is de keus op het ontwerp en voorstel van aannemingsbedrijf Waaijer gevallen, zo liet de gemeente weten. Het knooppunt bestaat uit een paviljoen, een parkeerterrein voor auto’s en fietsen en een terras. 

Met trots presenteren wij het ontwerp van recreatief knooppunt 'De Drie Molens'. De daadwerkelijke realisatie is n.a.v. bezwaren uitgesteld.

Nieuws


12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
18 september 2017
Buytenplaets de Fonteynenburgh, Voorburg
Een gebouw met allure in het hart van Voorburg, 8 prachtige appartementen.
woningborg Groep
This is a Web4life