Woningbouw

Woningbouw


Al tientallen jaren verwezenlijken we nieuwbouwprojecten in de gehele regio.


Ons bouwbedrijf heeft volop ervaring in het bouwen van woningen in een nieuw ontwikkelde wijk of een herontwikkelingsgebied van een stad of dorp.

Zie de voorbeelden op deze site: vrijstaande woningen, markante luxe villa’s, geschakelde woningen en projecten van eengezinswoningen.

16 woningen Park Allemansgeest (type Sneeuwklokje) - Voorschoten

De 16 woningen voor het project 'Park Allemansgeest' bouwde aannemingsbedrijf Waaijer in opdracht van Deltaloyd. Lees verder »

4 appartementen Dorpsstraat - Nootdorp

Aan de Koningin Wilhelminastraat grenzend aan de Dorpsstraat in Nootdorp heeft Waaijer een kleinschalig appartementengebouw in het centrum van het dorp gerealiseerd. Lees verder »

8 luxe woningen Groene Zoom - Pijnacker

Op een landelijk gelegen locatie in Pijnacker ontwikkelde en realiseerde aannemingsbedrijf Waaijer riante vrijstaande villa's. Lees verder »

95 woningen Laan der Lanen - Leidschenveen

Het project 'Laan der Lanen' in de Vinexwijk Leidschenveen in Den Haag omvat 95 woningen en is door Waaijer gerealiseerd. Lees verder »

69 luxe woningen 's Gravenhout - Nootdorp

Aannemingsbedrijf Waaijer heeft in deelplan 't Lint in de wijk 's Gravenhout in Nootdorp 69 luxe woningen gebouwd. Lees verder »

Nieuws


22 januari 2019
Villa Zonnedauw nu echt in aanbouw
De eerste paal was al even geleden geslagen en ook de fundering van Villa Zonnedauw ligt er al. Hoogste tijd dus voor een officieel startsein van de bouw.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life