Ontwikkeling

Ontwikkeling: van plan tot en met pand


Waaijerbouw is een compleet bedrijf. Met professionele vakkennis en meer dan 50 jaar ervaring staan wij voor u klaar. Vanaf de overdracht van uw kavel bouwgrond tot en met het feestelijk overhandigen van de sleutel van uw woning of bedrijfspand. Vanaf de planvorming tot en met het eindproduct kunt u probleemloos op ons rekenen. Dat schept vertrouwen.

Door de korte, interne lijnen en goede onderlinge communicatie en afstemming kan Waaijerbouw actief participeren in vraag en aanbod op de woningbouw- en bedrijvenmarkt. Direct inspringen op de vraag van de klant is daardoor mede onze kracht.
 
Waaijer ontwikkelt voor u zowel woningen als bedrijfspanden. Bij ons bent u verzekerd van een duurzaam totaalpakket om uw droom te realiseren. Zie op deze site voor de meest recente ontwikkelingen en ons aantrekkelijke aanbod. Wilt u nog meer weten: neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er immers voor u en we denken graag vanaf het allereerste begin met u mee.

24 woningen 't Schoolplein - Nootdorp

Een uniek project ontwikkeld en uitgevoerd door Waaijerbouw; 24 eensgezinswoningen op een historische plek in Nootdorp.

Lees verder »

Bedrijventerrein Katwijkerlaanzone - Pijnacker

Waaijerbouw heeft in samenwerking met Bouwbedrijf Van der Spek 12 bedrijfsruimtes op deze nieuwbouw-bedrijfslocatie ontwikkeld. Lees verder »

7 woningen Waaijerslande - Nootdorp 

Aan de Veenweg in Nootdorp ontwikkelde en bouwde aannemingsbedrijf Waaijer 7 vrijstaande woningen voor het project 'Waaijerslande'.

Lees verder »

15 appartementen Centre Ville - Nootdorp

In de gezellige en historische Dorpsstraat in Nootdorp ontwikkelde en realiseerde Waaijer een mooi plan: Centre Ville.
Lees verder »

10 Appartementen Castagnehof - Zoetermeer

De appartementen van het project Castagnehof aan de Dorpsstraat in het karakteristieke centrum van Zoetermeer zijn ontwikkeld en gebouwd door aannemingsbedrijf Waaijer.  Lees verder »

8 Luxe woningen Groene Zoom - Pijnacker

Op een landelijk gelegen locatie in Pijnacker ontwikkelde en realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer riante vrijstaande villa's. Lees verder »

Bedrijvenhof II - Nootdorp

In navolging van het eerste bedrijvenhof op de Ambachtshof in Nootdorp, heeft aannemingsbedrijf Waaijer een tweede bedrijvenhof van 3400 m2 ontwikkeld en gebouwd.   Lees verder »

Bedrijvenhof - Nootdorp

Op de Ambachtshof in Nootdorp, gelegen naast de A12, heeft Aannemingsbedrijf Waaijer een intiem bedrijvenhof van 3400 m2 ontwikkeld en gerealiseerd, bestemd voor kantoren en bedrijfsruimtes. Lees verder »

3 Kantoren Hofweg - Nootdorp

Aannemingsbedrijf Waaijer ontwikkelde en realiseerde deze 3 kantoren op een A1 locatie. De totale omvang van het project is 3000 m2 met 90 parkeerplaatsen. Lees verder »

Nieuws


25 juni 2020
Vacature uitvoerder
Waaijerbouw is op zoek naar een uitvoerder. Meer informatie over de vacature is hier te vinden
22 januari 2019
Villa Zonnedauw nu echt in aanbouw
De eerste paal was al even geleden geslagen en ook de fundering van Villa Zonnedauw ligt er al. Hoogste tijd dus voor een officieel startsein van de bouw.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
woningborg Groep
This is a Web4life