Skip to main content
Ons verhaal

Bouwen voor mensen

Wij bouwen voor mensen. Opdrachtgevers, bouwpartners, bewoners, eindgebruikers én de directe omgeving. Zij zijn de drijfveren achter al onze projecten. Voor hen bouwen we aan een kwalitatieve en toekomstbestendige leefomgeving. Een leefomgeving waar mensen uit alle lagen van de samenleving comfortabel en veilig kunnen wonen, werken en ontspannen. 

Projectregisseurs

Verbinden van de juiste mensen en partijen

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot de oplevering en nazorg aan eindgebruikers. Door de juiste mensen en partijen met elkaar te verbinden, realiseren we bouwwerken die bijdragen aan een betere leefomgeving. Wij handelen hierbij altijd vanuit het totaalbelang. Dit houdt voor ons in:

  • Afspraken nakomen

  • Luisteren en meedenken met opdrachtgevers

  • Duidelijke plannen en heldere begrotingen

  • Inzet van kwalitatieve en duurzame materialen

  • Wensen van eindgebruikers realiseren

"Wederzijds vertrouwen is voor ons de basis van goede samenwerking én een goed eindresultaat."

Bart Waayer & Ben van Wijngaarden
Directie

Sinds 1958

Waaijerbouw is in 1958 opgericht door Wim Waaijer senior. Creëren voor anderen vond Wim toen al het mooiste wat er is. Meer dan 60 jaar later zijn mensen nog steeds de drijfveer achter al onze projecten. Voor hen blijven wij in de toekomst creatieve en duurzame projecten realiseren met de kwaliteit en toewijding van weleer, maar met de technieken en inzichten van vandaag.

Vakmensen

Ons hechte team van vakmensen heeft een scherp oog voor detail, inzicht in het totale bouwproces en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij begrijpen de uitdagingen en wensen van opdrachtgevers, bouwpartners en eindgebruikers om ze deskundig te kunnen adviseren. Het feit dat iedereen elkaar kent, van directie tot aan de bouwplaats, zorgt voor een familiaire sfeer en wederzijds vertrouwen.

Creatieve oplossingen

We zijn creatief in het vinden van haalbare oplossingen, houden korte lijnen en hebben beslissingskracht. Samen met onze specialistische bouwpartners kiezen we per project de beste bouwmethode en gedurende het bouwtraject zijn we wendbaar om aan de wensen van eindgebruikers te voldoen. Wij bouwen altijd met de eindgebruiker in het vizier.

Oog voor alle betrokkenen

Totaalbelang

Maximaal resultaat voor ieders bouwwensen is alleen mogelijk door te handelen vanuit het totaalbelang. Wij komen onze afspraken na met opdrachtgevers, denken mee met wensen van eindgebruikers en gaan voor een transparant bouwproces. Wij realiseren bouwwerken met oog voor alle betrokkenen.