Skip to main content

Woningbouw

Comfortabel wonen

Wij bouwen woningen met de eindgebruiker altijd in het vizier. Markante villa’s, geschakelde woningen of complete woonwijken. De woningen worden door ons gebouwd met oog voor de omgeving en met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken. Woningen waar mensen comfortabel en veilig kunnen wonen en ontspannen. Nu en in de toekomst.

Bouwen voor mensen

Totaalbelang

Waaijerbouw is meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woningbouw. Als regisseur van nieuwbouwprojecten verbinden wij de juiste mensen en partijen. Van het ontwikkelen van het bouwplan tot de oplevering en nazorg aan eindgebruikers. Wij denken mee met opdrachtgevers, komen onze afspraken na en handelen vanuit het totaalbelang. Samen met u als opdrachtgever gaan we voor een eindresultaat waar alle betrokkenen trots op zijn.

Passend bij uw wensen

Bouwen op maat

Naast woningbouwprojecten die wij voor projectontwikkelaars realiseren, bouwen wij ook woningen op maat voor particulieren. Bent u in het bezit van een locatie waarop u van plan bent één of meerdere woningen te realiseren? Wij begeleiden u tijdens het gehele bouwproces. U kunt op ons rekenen vanaf de overdracht van uw kavel tot en met het feestelijk overhandigen van de sleutel van uw droomhuis.

Utiliteitsbouw

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Het is daarom belangrijk om gebouwen te realiseren waar medewerkers in excelleren. Van kantoren en bedrijfspanden tot bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele ruimtes.

Transformatie

Met onze transformatieprojecten geven wij bestaande gebouwen een nieuwe bestemming. Leegstaande kantoorgebouwen of maatschappelijk vastgoed transformeren we op vakkundige wijze naar kwalitatieve en duurzame woningen.

Over ons

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot oplevering en nazorg aan eindgebruikers.

Kom in contact

Uw project in
de juiste handen

Wat uw bouwplannen ook zijn, wij delen graag onze kennis over woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie in een vrijblijvend gesprek.