Skip to main content

Utiliteitsbouw

Optimaal werken

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Het is daarom belangrijk om gebouwen te realiseren waar medewerkers zich prettig voelen en kunnen excelleren. Van kantoren en bedrijfspanden tot bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele ruimtes. Wij bouwen utiliteitsgebouwen die passen bij de organisatie en de mensen die er werken. Zo dragen we bij aan een optimale werkomgeving.

Bouwen voor mensen

Totaalbelang

Waaijerbouw is meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de utiliteitsbouw. Als regisseur van utiliteitsprojecten verbinden wij de juiste mensen en partijen. Van het ontwikkelen van het bouwplan tot de oplevering en nazorg aan eindgebruikers. Wij denken mee met opdrachtgevers, komen onze afspraken na en handelen vanuit het totaalbelang. Samen met u als opdrachtgever gaan we voor een eindresultaat waar alle betrokkenen trots op zijn.

Passend bij uw wensen

Bouwen op maat

Naast utiliteitsbouwprojecten die wij realiseren voor projectontwikkelaars bouwen wij ook op maat voor ondernemers. Bent u in het bezit van een locatie waarop u van plan bent één of meerdere bedrijfspanden te realiseren? Wij begeleiden u tijdens het gehele bouwproces. Vanaf de overdracht van uw kavel tot en met het feestelijk overhandigen van de sleutel van uw pand kunt u op ons rekenen.

Woningbouw

Wij bouwen woningen met de eindgebruiker in het vizier. Markante villa’s, geschakelde woningen of complete woonwijken. De woningen worden door ons gebouwd met oog voor de omgeving en met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

Transformatie

Met onze transformatieprojecten geven wij bestaande gebouwen een nieuwe bestemming. Leegstaande kantoorgebouwen of maatschappelijk vastgoed transformeren we op vakkundige wijze naar kwalitatieve en duurzame woningen.

Over ons

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot oplevering en nazorg aan eindgebruikers.

Kom in contact

Uw project in
de juiste handen

Wat uw bouwplannen ook zijn, wij delen graag onze kennis over woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie in een vrijblijvend gesprek.