Skip to main content

Transformatie

Nieuwe bestemming

Met onze transformatieprojecten geven wij bestaande gebouwen een nieuwe bestemming. Leegstaande kantoorgebouwen of maatschappelijk vastgoed transformeren we naar kwalitatieve en duurzame woningen. Altijd met de eindgebruiker als uitgangspunt.

Sneller en voordeliger

Een tweede leven

Met miljoenen vierkante meters aan leegstaande kantoren en maatschappelijk vastgoed is transformatie een essentiële oplossing om aan de blijvende vraag naar woningen te voldoen. Transformatie is in veel gevallen sneller dan nieuwbouw en bovendien voordeliger bij gebouwen waar veel elementen behouden kunnen blijven. Samen met u als opdrachtgever geven wij gebouwen een tweede leven.

Ongebruikte panden

Locatie is bepalend

Wij begrijpen dat de locatie cruciaal is als het gaat om transformatieprojecten. De omgeving van het gebouw moet interessant zijn voor toekomstige bewoners. Het moet een kwalitatieve en duurzame leefomgeving worden waar niet alleen huidige, maar ook toekomstige generaties kunnen wonen, werken en ontspannen.

Woningbouw

Wij bouwen woningen met de eindgebruiker in het vizier. Markante villa’s, geschakelde woningen of complete woonwijken. De woningen worden door ons gebouwd met oog voor de omgeving en met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

Utiliteitsbouw

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Het is daarom belangrijk om gebouwen te realiseren waar medewerkers in excelleren. Van kantoren en bedrijfspanden tot bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele ruimtes.

Over ons

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot oplevering en nazorg aan eindgebruikers.

Kom in contact

Uw project in
de juiste handen

Wat uw bouwplannen ook zijn, wij delen graag onze kennis over woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie in een vrijblijvend gesprek.