Skip to main content

Ontwikkeling

Ontwikkelen met visie

Waaijerbouw ontwikkelt ook zelf woningen en bedrijfspanden door intensief samen te werken met overheden, bouwpartners en eindgebruikers. Zowel voor binnen- en buitenstedelijke locaties realiseren we eigentijdse en toekomstbestendige woningen en utiliteitsgebouwen waar mensen veilig en comfortabel kunnen wonen en werken.

Inzichten van vandaag

Eindgebruiker in het vizier

We beseffen dat onze activiteiten van invloed zijn op de samenleving. Daarom kiezen we per project de beste bouwmethode en hebben de wensen van eindgebruikers en omgeving altijd in het vizier. Wij realiseren onze eigen vastgoedprojecten met de kwaliteit en toewijding van weleer, maar met de technieken en inzichten van vandaag.

Wonen, werken en ontspannen

Betere leefomgeving

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar. Als regisseur van een betere leefomgeving brengen we de juiste mensen en partijen bij elkaar. Samen met alle betrokkenen realiseren wij kwalitatieve en duurzame bouwwerken voor alle lagen van de samenleving. Bouwwerken waar niet alleen huidige, maar ook toekomstige generaties kunnen wonen, werken en ontspannen.

Woningbouw

Wij bouwen woningen met de eindgebruiker in het vizier. Markante villa’s, geschakelde woningen of complete woonwijken. De woningen worden door ons gebouwd met oog voor de omgeving en met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

Utiliteitsbouw

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Het is daarom belangrijk om gebouwen te realiseren waar medewerkers kunnen excelleren. Van kantoren en bedrijfspanden tot bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele ruimtes.

Over ons

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer en projectontwikkelaar in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot oplevering en nazorg aan eindgebruikers.

Kom in contact

Uw project in
de juiste handen

Wat uw bouwplannen ook zijn, wij delen graag onze kennis over woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie in een vrijblijvend gesprek.